Opningstider:
Tysdag til torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 00:00
Laurdag 11:00 - 02: 00
Sundag: 13:00 - 18: 00

Bakeri
På Bokhandel’n Bakeri & Mathus fører bakermeister Jo Hesthagen dei fremste bakstetradisjonane i dalføret vidare ved å nytte kun surdeig og økologisk mjøl i baksten.
Slik gudbrandsdølar har gjort i generasjonar.



Bakermeister
Jo Hesthagen
Kjernekar elta fram i Garmo – bygda med verdas høgaste tettheit av framifrå bakere og spelemenn.
Etter nokre år med gjæring i Bakeriet i Lom, tok Jo vegen innom oppstarten av Lillehammer Bakeri og Handwerk i Oslo, før han no toppar reisa med minihus i Garmo og maksimalt bakeri i Vågå.

Bakeriutsal
Baksten kan du anten nyte på Bokhandel'n eller kjøpe med heim.
Vi fyrer opp baksteomnen fem dagar i veka og sel fersk bakst tysdag til laurdag frå kl 11 og så lenge lageret rekk.
